КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти КНУТД в Карпатах

Ось і закінчились зимові канікули в університеті. Студенти готуються до нового семестру зі свіжими силами і приємними спогадами про зимовий відпочинок. Цього року, як і в попередні роки, студентська профспілкова організація КНУТД, за підтримки адміністрації університету, для всіх бажаючих студентів влаштувала відпочинок у відомому гірськолижному курорті «Буковель».

 

Для багатьох студентів це була перша подорож у Карпати, вони були захоплені величчю, красою та природою українських Карпат. Студенти університету відзначили прекрасні гірськолижні спуски курорту «Буковель», які відмінно підходять як для любителів швидкої та екстремальної їзди, так і для новачків, що змогли спробувати свої сили на більш пологих трасах.

 

Зимовий відпочинок студентів – це не лише спуски, траси, лижі та сноуборди, а й веселі вечори в дружніх компаніях. Передостанній вечір кожного заїзду організатори влаштовували пікнік-вечерю з розведенням вогнища і смаженням шашлику, було смачно і весело.

Бажаючі відвідали самий популярний туристичний центр в Івано-Франківській області – курортне місто Яремче. Яремче – це надзвичайно красива природа, найчистіше повітря, водоспад «Пробий», через який є місточок та з якого відкривається незабутній пейзаж на гірську річку і гори.

 

Зима закінчується, і, мабуть, всі цьому раді. Відкладемо лижі та сноуборди в комору. Тепер тільки навчання і плани на майбутнє. Але ненадовго, незабаром літо і буде знову можливість добре відпочити. Хто добре працює, той гарно відпочиває!

Завжди Ваша, студентська профспілка Київського національного університету технологій та дизайну

16.02.2017