КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Київський національний університет технологій та дизайну отримав винагороду «Вибір України 2016»

«Вибір України» – Національна незалежна бізнес нагорода, мета якої є визначення кращих товарів та послуг у різних класифікаціях видів економічної діяльності та подальша їх популяризація на українському ринку.

За офіційними даними державних органів статистики України, у результаті дослідження методом ICCA - 50 (Congress and Conventional Association at 50) серед підприємств, які працюють в Україні, згідно з показниками фінансово-господарської діяльності Київський національний університет технологій та дизайну за вагомий внесок у розвиток України було нагороджено статус-званням «Вибір України 2016 року».

Нагорода «Вибір України 2016» це результат копіткої роботи і заслужений авторитет в очах клієнтів, партнерів і конкурентів. Також це підтвердження, що підприємство чесно платить податки і відрахування в соціальні фонди, піклується про своїх співробітників, створює робочі місця, впроваджує нові технології і формує новий тип економіки, який ґрунтується не на природних ресурсах, а на професіоналізмі.

Також за досягнуті успіхи та вагомий особистий внесок у розвиток і процвітання компанії, організаторський талант, високий бездоганний професіоналізм і безумовну відданість інтересам компанії та колективу ректор університету, д.е.н., професор, академік Іван Михайлович Грищенко був нагороджений національним сертифікатом «Золоті руки».

Вітаємо наш університет з визначним досягненням!

23.03.2017