КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Екскурсія на ТОВ «АЛЮПЛАСТ» студентів кафедри прикладної механіки та машин

18.05.2017 р. в рамках ознайомлення з підприємством, технологічним обладнанням та процесами виготовлення та обробки деталей профілю вікон різного призначення, студенти груп БМБ-16, БМП-16 та викладачі кафедри прикладної механіки та машин факультету МКТ: доц. Ковальов Ю.А. – відповідальний за бази практик та Плешко С.А. – куратор цих груп, відвідали виробниче підприємство ТОВ «АЛЮПЛАСТ» та його виробничі підрозділи.

Підприємство ТОВ «АЛЮПЛАСТ» створене за Німецькою технологією та забезпечене відповідним обладнанням, спеціалізується на виготовлені різної профільної продукції з пластмаси, як для України так і на експорт.

Студентів та викладачів супроводжував випускник нашого вишу, директор з виробництва, Кравченко С.І. Його цікава розповідь про підприємство, обладнання та продукцію розкрила деякі секрети сучасних технологій виробництва виробів з пластмаси.

На жаль, комерційна таємниця, не дозволяє зробити фото на усіх етапах виробництва.

Велике задоволення отримали від розповіді  директора з виробництва Кравченка С.І. про тонкості контролю в «Лабораторії контролю продукції» отриманих зразків партії готової продукції, який виконується за допомогою сучасних приладів. «Дуже жорсткий контроль параметрів продукції є гарантом конкурентоспроможності!» – гордо сказав директор Кравченко С.І..

А це наші студенти на дільниці підготовки суміші для формування.

А це екскурсанти біля установки з охолодження робочої рідини.

На останок отримали «трофей» – фото одного з багатьох профілів виробів з пластмаси, які виробляються на  ТОВ «АЛЮПЛАСТ».

У цілому студенти отримали дуже багато корисної інформації та усвідомили всі цінності дисциплін, які викладаються на кафедрі майбутнім інженерам, а представники кафедри прикладної механіки та машин як, за правило, обговорили можливість бази практики та можливість подальшого працевлаштування студентів кафедри на підприємстві ТОВ «АЛЮПЛАСТ». 

23.05.2017