КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «МЕХАТРОННІ СИСТЕМИ: ІННОВАЦІЇ ТА ІНЖИНІРИНГ» MSIE - 2017

У Київському національному університеті технологій та дизайну 15 червня 2017 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Мехатронні системи: інновації та інжиніринг» MSIE – 2017.

Метою проведення конференції є обмін науковими досягненнями та практичним досвідом у галузі мехатронних, електротехнічних, електромеханічних систем, мехатронних інформаційних пристроїв, енергоефективності, охорони довкілля та технічного регулювання України в світлі європейської інтеграції.

Конференцію відкрив декан факультету мехатроніки і комп’ютерних технологій професор Зенкін М.А.

 

З вітальним словом до учасників і гостей конференції звернувся ректор університету, академік Іван Михайлович Грищенко.

Учасників конференції також привітали:

  • директор департаменту інноваційної діяльності та трансферу технологій Міністерства освіти та науки України Віктор Степанович Шовкалюк;
  • президент асоціації «Укргідроенерго», перший заступник генерального директора ПАТ «Укргідроенерго», Герой України Семен Ізрайлевич Поташник;
  • проректор з наукової роботи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Мінприроди України Олег Альбертович Машков.

  

У роботі конференції взяли участь науковці і представники бізнес кіл з України, Туреччини, Угорщини, Італії, Німеччини, Швейцарії, Польщі та Сполучених Штатів Америки.

 

З доповідями на конференції виступили:

Віталій Павлович Бабак – заступник директора з наукової роботи інституту технічної теплофізики НАН України, член-кореспондент АН України;

Юрій Борисович Кабаков – директор органу сертифікації персоналу Української асоціації якості;

 

Іштван Вереш – директор «Specimpex KFT», Угорщина;

Борис Миколайович Злотенко доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри електромеханічних систем Київського національного університету технологій та дизайну;

 

Ali Turan – президент «TURAN ELEKTRIK», Бодрум, Турція;

Олексій Володимирович Васильченко – начальник відділу технічної підтримки ТОВ «Camozzi», Італія-Україна.

 

Виступи доповідачів супроводжувались жвавою дискусією.

Частина доповідей конференції була представлена на постер-сесії, де автори могли поділитись своїми науковими здобутками у вигляді невимушеного спілкування.

 

Ми раді були вітати гостей та учасників конференції, адже в поєднанні науки та виробництва ми бачимо майбутнє, як наших власних інноваційних проектів, так і розвиток  мехатроніки в Україні. 

16.06.2017