КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПОРТИВНА ЗМІНА В СОТ «МОЛОДІЖНИЙ»

Кожного літа студенти Київського національного університету технологій та дизайну проводять спортивну зміну в спортивно-оздоровчому таборі «Молодіжний». 

СОТ «Молодіжний» - місце, в яке хочеться повертатися щороку. Табір надає можливість комплексно оздоровлюватися, займатися улюбленим видом спорту та цікаво проводити час.

Розташування табору посеред лісу зумовлює найкращі умови для відпочинку та оздоровлення студентів. Свіже повітря, відсутність пекучого сонця у спекотні дні та наявність неподалік річок Козинки та Стугни роблять «Молодіжний» найкращим рішенням для літньої відпустки.

За час спортивної зміни відпочиваючі мали змогу вільно займатися будь-яким видом спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадмінтоном, тенісом, настільним тенісом та кульовою стрільбою. Після тренувань були проведені турніри з футболу, волейболу та кульової стрільби.

 

 

 

Студенти надзвичайно задоволені таким відпочинком та вдячні університету за можливість побувати в спортивно-оздоровчому таборі «Молодіжний» та розпочати новий навчальний рік більш здоровими, з гарним настроєм та незабутніми враженнями. 

26.09.2017