КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Мер Києва Віталій Кличко вручив премії за наукові, творчі та громадські досягнення представникам КНУТД

Мер Києва Віталій Кличко вручив премії 100 юнакам та дівчатам за досягнення у розбудові столиці.

Премія київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України міста-героя Києва була вручена особисто трьом представників КНУТД.

У номінації «Внесок у розвиток молодіжного руху» премію отримала доцент кафедри ТБТМП, куратор Еко-клубу КНУТД, заступник декана факультету індустрії моди Євгенія Романюк та студент кафедри ТКВШ, багаторазовий чемпіон світу з Годзю-рю карате, дизайнер та волонтер Богдан Гончаренко.

 

У номінації «Творчі досягнення» з рук Мера Києва премію отримала аспірантка кафедри ТКШВ, дизайнер принтів та одягу, власниця бренду “Helissen” Альона Цимбал, яка, в свою чергу, презентувала Віталію Кличко нову колекцію чарівних хусток власного дизайну та виробництва «Києве мій».

 

Мер Києва висловив впевненість, що в колонній залі КМДА зібралися молоді люди, які є майбутніми лідерами в різних сферах суспільства не лише Києва, а й всієї України. «Я впевнений, що ви, нове молоде покоління, зробите нашу країну по-справжньому європейською, демократичною і сучасною», – додав Віталій Кличко.

Бажаємо лауреатам віри в свою мрію, рішучості на шляху втілення всіх прагнень!

28.09.2017