КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Розвиток творчих зв’язків Київського національного університету технологій та дизайну та Технічного ліцею м. Києва

Київський національний університет технологій та дизайну активно співпрацює з провідними навчальними закладами України. Днями відбулися зустрічі керівництва університету з керівництвом Технічного ліцею м. Києва.

Ректор КНУТД, академік НАПН України, д.е.н., професор Грищенко І.М. обговорив перспективи  співробітництва з директором Технічного ліцею м. Києва, Заслуженим працівником народної освіти України Андрієнко А.М.

У зустрічі прийняли участь представники університету: проректор з навчально-виховної роботи КНУТД проф. Гаркавенко С.С., декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій проф. Зенкін М.А., зав. кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки проф. Здоренко В.Г., зав. кафедри біотехнології, шкіри та хутра проф. Мокроусова О.Р., а також заступники директора ліцею з навчально-виховної роботи Ярема Т.Ю. та Снігова Р.В.

В конференц-залі гості ознайомилися з експозиціями творчих досягнень КНУТД.

Завідуюча кафедри біотехнології, шкіри та хутра д.т.н., проф. Мокроусова О.Р. продемонструвала директору ліцею Андрієнко А.М. новітні розробки кафедри та результати останніх наукових досягнень.

Керівництво технічного ліцею з зацікавленістю ознайомилось з останніми розробками кафедри  комп’ютерно-інтегрованих технологій  і вимірювальної техніки в навчальних лабораторіях технічних засобів автоматизації та робототехніки та з зацікавленістю спостерігало за роботою студентів під час навчального процесу.

Під час зустрічі у в стінах Технічного ліцею ректор КНУТД  І.М.Грищенко та директор ліцею Андрієнко А.М. разом з проректором університету С.С.Гаркавенко та заступником директора ліцею Яремою Т.Ю. ознайомилися з особливостями підготовки учнів ліцею і , в свою чергу, ознайомили присутніх про інновації навчального процесу в Київському національному університеті технологій та дизайну.

За результатами зустрічі ректор КНУТД Грищенко І.М. та директор ліцею Андрієнко А.М. підписали договір про співпрацю та обмін досвідом.

Учні Технічного ліцею висловили щире побажання знов зустрітися в стінах університету та ознайомитись з досягненнями його колективу.

13.10.2017