КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Новітні технології від виробників в освітньому процесі кафедри промислової фармації

17-19 жовтня студенти та викладачі кафедри промислової фармації факультету хімічних і біофармацевтичних технологій відвідали VIІІ Міжнародну виставку обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo-2017» та Х Міжнародну виставку LABComplEX «Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. Hi-TECH», які традиційно проходять за підтримки Міністерства освіти і науки України та інших профільних міністерств і відомств, асоціацій і бізнес-об’єднань.

Студенти 2-го курсу ознайомилися з новими технологіями фармацевтичної галузі, а також найсучаснішим обладнанням аналітичних лабораторій, що забезпечують фармакопейні фізико-хімічні методи аналізу. Представники фірм Perkin Elmer, INTERTECH Corporation, АЛСІ-ХРОМ та ін. провели майстер класи з демонстрацією роботи приладів.

 

Студенти 3-го, 4-го курсу та магістри ознайомилися з новітніми досягненнями фармацевтичної технології, сучасним фармацевтичним обладнанням і мали змогу прийняти активну участь у роботі Міжнародної конференції «Індустрія 4.0: Тенденції в галузі фармацевтичного виробництва, технологій та упаковки».

 

23.10.2017