КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Всеукраїнський тиждень права на факультеті підприємництва та права Київського національного університету технологій та дизайну!

8 грудня 2017 року у Київському національному університеті технологій та дизайну на факультеті підприємництва та права в рамках Всеукраїнського тижня права, згідно з Наказом МОН України від 28.09.2017 № 1320 "Про затвердження Плану заходів з проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права", під керівництвом завідувача кафедри господарського права Шморгуна О.С., заступника декана з виховної роботи, доцента кафедри Кулак Н.В. та доцента кафедри Телестакової А.А. проведено науково-практичний семінар на тему : “ Земельна реформа очима студентів”.

Активну участь у заході взяли студенти групи БП-15.

Цікаві питання у своїх доповідях підняли: Ананченко А.В. з темою "Вдосконалення процедури державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень"; Бородько В.Ю. з темою “Міжнародні конвенції як джерело земельного права”; Салманова К.В. з темою “Система реєстрації права на земельну ділянку в країнах ЄС”.

Студенти проявили неабиякий інтерес до проблем земельної реформи в Україні. Вели жваву дискусію з питань земельних правовідносин, реєстрації прав на нерухоме майно в Україні та ін.

Кафедра планує регулярно проводити науково-практичні семінари, з метою підвищення у студентів рівня знань та оволодіння практичними навичками.

11.12.2017