КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День відкритих дверей у Київському національному університеті технологій та дизайну

Перед сьогоднішніми старшокласниками постає питання вибору майбутньої професії та університету, де вони будуть створювати себе. Щоб ближче познайомитись з одним із провідних столичних вишів, багато вступників з різних куточків України та їх батьків завітали до Київського національного університету технологій та дизайну на День відкритих дверей. Така подія – можливість для старшокласників та батьків детальніше дізнатися про університет, поспілкуватися з керівництвом, деканами факультетів та завідуючими кафедр.

 

Інформацію про діяльність університету, його основні здобутки в галузі освіти і науки та основні напрями роботи представив проректор Чабан Віталій Васильович. З Правилами прийому до університету на 2018 рік присутніх ознайомив секретар приймальної комісії Макатьора Д.А.

 

У Київському національному університеті технологій та дизайну студенти мають змогу не тільки навчатися та опановувати нові знання, а й розвивати свої творчі здібності. Творча молодь університету підготувала для присутніх святковий концерт. Свої творчі досягнення абітурієнтам презентували народний вокальний ансамбль «Смайл», народний ансамбль естрадного танцю «БУМ», Студія народної пісні «Червона калина» та Школа бального танцю. Завдяки творчим колективам студентське життя стає більше яскравим.

 

 

Представники кожного факультету презентували свої наукові досягнення, що використовуються у навчальному процесі, освітні програми та спеціальності, за якими буде здійснюватись прийом до університету в 2018 році. Присутні мали можливість дізнатись про їх особливості та перспективи працевлаштування. Вступників дуже зацікавили всі спеціальності, за якими готують фахівців в нашому університеті. Вони ставили чимало питань щодо конкретних вимог до вступу, додаткових послуг та процесу навчання в університеті.

   

Ми вдячні нашим абітурієнтам і їх батькам за візит та зацікавленість у вступі до Київського національного університету технологій та дизайну. Усі гості були вражені теплотою зустрічі і побачили великі можливості для себе під час навчання у нашому університеті. Сподіваємось, що кожен з них розпочне свій шлях до успіху в Київському національному університеті технологій та дизайну.

18.03.2018