КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь колективу факультету підприємництва та права у 14 фестивалі науки Вищої школи бізнесу Домброва Гурніча Польща

З метою розширення міжнародного співробітництва колектив факультету підприємництва та права Київського національного університету технологій та дизайну прийняв участь у 14 фестивалі науки в Вищій школі бізнесу м. Домброва Гурнича 12-16 березня 2018 р.

14-й Фестиваль науки був офіційно відкритий Його Високоповажністю ректором WSB, проф. Associate. Д-р Zdzisława Dacko-Pikiewicz і мером Dąbrowa Górnicza, Zbigniew Podraza.

  

Більш 10 000 учасників брали участь в заходах, які розвивають наукові напрями в містах Домброва-Гурнича, Краков, Олкуш, Щешин і Живець. Все це в рамках 14-го Фестивалю  Науки, організованого в Вищій школі бізнесу в м. Домброва Гурнича і муніципального управління в м.Домброва Гурнича.

Майже 150 зустрічей, лекцій, семінарів і демонстрацій, понад 100 доповідачів, які представляють світ науки, культури, спорту і мистецтва  різних університетів світу. Викладачами факультету підприємництва та права нашого університету представлено доповіді в рамках тематики розвитку кластерного підприємництва

22.03.2018