КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Заслужена перемога студентів-ювелірів Київського національного університету технологій та дизайну

Студентка третього курсу факультету дизайну Марія Шевченко, що навчається за спеціалізацією «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів», здобула перемогу у XIII спеціалізованому конкурсі ескізів ювелірних виробів «Есть идея!», який відбувся 1 – 4 березня 2018р. у м. Одесі, в рамках виставки «Ювелірний Салон 2018». Інші студенти, що навчаються за цією спеціалізацією – майбутні дизайнери-ювеліри, отримали дипломи учасників. Організатори конкурсу відзначили високу підготовку бакалаврів університету та вручили диплом Київському національному університету технологій та дизайну за активну участь у щорічних конкурсах ескізів ювелірних виробів «Есть идея!».

Розвитку нової спеціалізації «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» сприяють висококваліфіковані практико-орієнтовані працівники кафедри ергономіки і проектування одягу факультету дизайну та функціонування унікальної університетської ювелірної майстерні.

Студентів привітав президент Союзу ювелірів України, викладач кафедри  Д.В. Видолоб. Щиро вітаємо Марію, бажаємо подальших творчих успіхів!

23.03.2018