КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Перемога студентів кафедри дизайну інтер'єру і меблів у молодіжному конкурсі з дизайну інтер’єру «Get me 2 the Top Ukraine»

15 березня 2018 року у Національному музеї Тараса Шевченка відбулося урочисте оголошення переможців ІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу з інтер’єрного дизайну «Get me 2 the Top Ukraine».

Організатор конкурсу SBID (Society of British & International Design) — співтовариство британського та міжнародного дизайну, професійна організація, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер'єру як у Великій Британії, так і у всьому світі.

В конкурсі брали участь студенти 4-го та 5-го курсу кафедри дизайну інтер'єру і меблів.

В фінал конкурсу у категорії «Private space» потрапили наші студентки Ірина Гаврилюк, Марія Кукоба, Ірина Ващук та Валерія Завгородня. Завданням конкурсу було виконати дизайн-проект квартири з використанням робіт сучасних українських митців. 

Студентка 4-го курсу Марія Кукоба стала переможницею у цій категорії та отримала грамоту та нагороду від SBID Ukraine, поїздку у Францію на локацію компанії «Умный дом Интелсити», iPad 2017 від компанії «БАКОТЕК для архітекторів» та річну підписку журналу «ELLE DECORATION».

Ірина Ващук отримала в подарунок книгу «25 років присутності. Сучасні українські художники» та «Сучасне мистецтво України» від Ігора Абрамовича, а Ірина Гаврилюк картину художника Романа Мініна.

Підтримати та привітати конкурсантів приїхали завідуюча кафедри ДІМ – Сафронова Олена Олексіївна, викладачі кафедри: Кисіль Світлана Сергіївна та Шмельова Олександра Євгеніївна.

Регіональні директори SBID Ukraine – Юлія Данілова та Наталія Большакова – висловили щиру вдячність керівництву та викладачам Київського національного університету технологій та дизайну за підтримку ініціативи та участь у II Всеукраїнському конкурсі «Get me to the Top Ukraine», а також за високий рівень підготовки студентів. Подяку університету було вручено Сафроновій О.О. під час урочистого привітання переможниці! 

27.03.2018