КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Розширення співпраці з закладами освіти Китайської Народної Республіки

28 березня делегація Київського національного університету технологій та дизайну на чолі з Грищенком Іваном Михайловичем зустрілась з заступником секретаря комітету у справах освіти провінції Шаньдун Ден Юнфенгом.

На зустрічі також були присутні Чень Цзяцюань – президент, та Лю Менгде – віце-президент Технологічного університету Чілу та посадові особи комітету у справах освіти провінції Шаньдун.

Іван Грищенко представив коротку інформацію про університет та його освітні програми. Він відмітив, що Київський національний університет технологій та дизайну та Технологічний університет Чілу мають дуже багато спільного з точки зору історії та розвитку дисциплін, що, на його думку, є запорукою успішної майбутньої співпраці, завдяки якій обидві сторони можуть досягти більших результатів.

Ден Юнфенг розповів про загальну ситуацію в області економічного, соціального та освітнього розвитку в провінції Шаньдун. За його словами, керівництво провінції завжди надавало великого значення відкритості освіти до міжнародної співпраці. Він також зазначив, що співробітництво Київського національного університету технологій та дизайну з Технологічним університетом Чілу стане основою для освітнього обміну, та також висловив свою підтримку започаткуванню спільного китайсько-українського освітнього проекту.

30.03.2018