КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Тренінговий курс від відомих креативних директорів рекламних агенцій України у Київському національному університеті технологій та дизайну

У Київському національному університеті технологій та дизайну з  ініціативи факультету економіки та бізнесу та за підтримки ADC School (Україна)  для всіх бажаючих студентів університету відбулась перша з п’яти запланових лекцій від креативних директорів рекламних агенцій України, яка відкрила тренінговий цикл з  найактуальніших тем рекламної індустрії.

Інформація про ADC School (Україна).

28 березня стартував перший тренінг від відомого креативного директора агентства «Cheil Ukraine» Слави Денис.

Тема тренінгу була присвячена сторітелінгу як  інструменту, який все частіше використовується менеджерами та керівниками компаній для залучення уваги співробітників до конкретної проблеми або більш чіткої візуалізації поставлених завдань.

Це питання об’єднало у дискусії студентів різних спеціальностей нашого університету - від дизайнерів до фінансистів.

Слава Денис на прикладах навчила молодь як на сьогоднішній день  технологію «storytelling» застосовують відомі компанії  для впровадження нової або зміцнення раніше прийнятої корпоративної ідеології.

За допомогою  реальних ситуацій із здобутого особистого досвіду Слава Денис поділилась зі студентством секретами написання успішних історій, навчила складати оптимальну структуру історії.

У форматі спілкування «питання-відповіді» студенти отримали відповіді та дізналися:

  • У чому суть сторітелінгу?
  • Чому правильно підібрані історії для презентації – найбільш ефективний важіль управління увагою аудиторії?
  • Як обрати і правильно донести слухачам доречну історію?
  • Який вплив історія має на слухачів?
  • Що вибрати: стислість або об’ємну розповідь?
  • Як розробити вигідну презентацію?
  • Як підготувати структуровані та цікаві слайди?

Після освоєння теоретичної частини тренінгу студенти отримали практичне завдання, протягом якого зможуть попрактикуватися у створенні та презентації власних історій.

Як зазначили студенти на невеличкому опитуванні після заняття, такі тренінги сприяють підвищенню рівня професійної підготовки майбутніх фахівців, допомагають усвідомити, що треба постійно вдосконалювати свої знання та навички, а також бути сучасними, креативними та небайдужими у своїй майбутній професії.

Щиро дякуємо Славі Денис за цікаву і надзвичайно пізнавальну лекцію та очікуємо наступної зустрічі з іншими спікерами від ADC*UA , яка відбудеться 11 квітня 2018 р.

30.03.2018