КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студент факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій КНУТД – призер ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Енергетика»

28-29 березня 2018 року у ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет» м. Маріуполь відбувся ІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Енергетика». На конкурс надійшло близько 100 студентських наукових робіт з різних вищих навчальних закладів України. Члени журі відібрали 48 студентських робіт, а їхніх авторів запросили до участі у підсумковій конференції. До цього списку потрапила робота нашого студента 4 курсу групи БМЕ-14 (кафедра електроніки та електротехніки факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій) Солонухи Богдана.

Студент Київського національного університету технологій та дизайну Солонуха Богдан доповів наукову роботу «Трифазний перетворювальний агрегат для комбінованих систем електроживлення з фотоелектричною сонячною батареєю» на ІІ-му етапі конкурсу. За результатами наукової роботи та доповіді журі  ІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Енергетика» відзначила нашого студента дипломом ІІІ ступеня.

Вітаємо Богдана, а також його наукового керівника – доктора технічних наук, професора Олександра Олексійовича Шавьолкіна, з вагомим науковим досягненням.

10.04.2018