КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відкриття освітньо-наукового Центру енергоефективності

З метою впровадження вимог Закону України «Про енергетичну ефективність будівель» в частині підготовки енергоменеджерів та сертифікованих енергоаудиторів, підвищення їх кваліфікації, демонстрації сучасного обладнання та технологій з енергоефективності в Київському національному університеті технологій та дизайну створено освітньо-науковий Центр енергоефективності, відкриття якого відбудеться 7 червня 2018 року.

Основні напрями роботи Центру полягають у вдосконаленні освітнього процесу підготовки енергоменеджерів по програмам підготовки бакалаврів та магістрів, в реальних умовах набуття практичних навиків в роботі, досягнення кращих результатів енергоощадності, завдяки застосуванню обладнання та технологій вітчизняних та зарубіжних передових фірм, спільне виконання з ними науково-дослідних робіт прикладного характеру в інтересах підприємств галузі. Також передбачено проведення навчальних курсів енергоаудиторів, науково-технічних заходів, стажувань та підвищення кваліфікації, акцій та ініціатив, надання консультацій та роз’яснень, розробка готових рішень у сфері енергоефективності для приватних домогосподарств, ОСББ, промислових об’єктів, а також використання відновлювальних джерел енергії.

У відкритті Центру енергоефективності очікується участь депутатів Верховної Ради України, представників Міністерства освіти і науки України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, німецького товариства міжнародного співробітництва в Україні «GIZ», Українського союзу промисловців і підприємців, Українського національного комітету міжнародної торгової палати ICC Ukraine та інших громадських і міжнародних організацій.

Реєстрація гостей – з 10:30.  

Початок – об 11:00.

Місце проведення заходу: м. Київ, провул. Євгена Гуцола, 4а (навчальний корпус № 5 Київського національного університету технологій та дизайну).

Додаткову інформацію можна отримати у представника оргкомітету Інни Єрмоленко (тел.: +38 097 727-96-48, +38 044 256-84-27, )

22.05.2018