КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ СОЦІАЛЬНОГО ПЛАКАТА «MENTAL HEALTH»

У рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми сучасного дизайну», що відбудеться 25 квітня 2024 року в КНУТД, факультет дизайну оголошує конкурс плакатів з-поміж студентів закладів вищої освіти та інших закладів освіти України.

Тема плаката: «Підтримка ментального здоровʼя українців». Це проєкт у рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», створеної за ініціативи першої леді Олени Зеленської, за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров’я у співпраці з Координаційним центром з психічного здоров’я при Кабінеті Міністрів України та ГО «Безбар’єрність». У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я українцям розповідають про техніки самодопомоги та підтримки тих, хто знаходиться поруч; пропонують дієві механізми, як подолати стрес і негативні емоції, як знаходити сили для психологічного відновлення під час війни.

Умови конкурсу:

У конкурсі можуть брати участь здобувачі освіти університетів, коледжів, молоді митці. До розгляду подають один плакат, виконаний з використанням різних графічних програм. Формат роботи – аркуш А2, техніка подачі – комп’ютерна графіка за вибором автора.

Роботи (у форматі jpeg або pdf) приймають до 20 квітня 2024 р. на e-mail: . У листі треба вказати: ПІБ автора, населений пункт, заклад освіти, групу, номер телефону та назву плаката.

Участь у конкурсі безкоштовна.

Результати конкурсу буде оголошено на сторінці конференції https://designconference.knutd.edu.ua/ та на офіційному сайті КНУТД.

Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами в електронному форматі. Учасники конкурсу отримають грамоти за участь. Спеціальними призами будуть також відзначені активні та креативні учасники конкурсу. За результатами конкурсу буде організовано виставку (для участі у виставці автор сам друкує роботу).

Телефон для довідок:

доцент кафедри графічного дизайну КНУТД

Мазніченко Оксана Володимирівна +38 067 238 57 62

е-maіІ: [email protected]

26.03.2024