КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗДОБУВАЧІ ОП «ДИЗАЙН СЕРЕДОВИЩА» ВІДВІДАЛИ КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БУДІВНИЦТВА ТА АРХІТЕКТУРИ

В рамках Тижня дизайну в КНУТД студенти та викладачі кафедри дизайну інтер’єру і меблів за запрошенням партнерів відвідали Київський національний університет будівництва та архітектури. Здобувачів освіти бакалаврського і магістерського рівнів ОП «Дизайн середовища» супроводжували Данило Косенко, завідувач кафедри ДІМ, Вадим Абизов, професор та доценти Руслан Агліуллін та Олександра Шмельова-Нестеренко.

Екскурсію архітектурним факультетом для гостей провели Віктор Тімохін, завідувач кафедри дизайну архітектурного середовища, доктор архітектури, професор, дійсний член Української академії архітектури та Тетяна Кащенко, кандидат архітектури, доцент. Під час екскурсії студенти ознайомилися з історією архітектурного факультету, відвідали бібліотеку, студентський простір, приміщення «викладацької» кафедри, а також навчальні аудиторії, де було представлено різноманітні студентські роботи.

Також екскурсанти-здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з експонатами виставки студентських робіт та проєктів.

Викладачів та студентів кафедри ДІМ було запрошено на відкриття лабораторії віртуальної реальності, обладнаної новими потужним комп’ютерами. Старший викладач Євген Яновицький продемонстрував відвідувачам створені студентами відеоролики проєктів та взаємодію з архітектурною анімацією через окуляри віртуальної реальності «Oculus». Під час зустрічі було обговорено напрями можливої співпраці в галузі дизайну між університетами.

Колектив кафедри ДІМ дякує викладачам архітектурного факультету КНУБА за цікаво та змістовно проведений час і бажає колегам творчих успіхів!

18.04.2024