КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Презентація програм для 3D-проектування одягу CAD Assyst в КНУТД

Наш університет відвідали представники компанії Assyst GMBH (Німеччина) 25 вересня 2018 р. Тренінг-менеджер компанії Ірина Даус провела семінар «Цифрові технології Assyst у fashion-індустрії», в рамках якого ознайомила студентів та викладачів Київського національного університету технологій та дизайну, ДВНЗ «Київський коледж легкої промисловості», а також представників швейних підприємств м. Києва з можливостями системи автоматизованого проектування CAD Assyst, розповіла про особливості роботи у програмі для 3D-проектування Vidya Assyst для візуалізації моделей одягу.

Компанія Assyst GMBH (Німеччина) - світовий лідер в області розробки інтегрованих технологічних рішень для швейної промисловості, клієнтами якої є такі світові бренди як Adidas, Brax, Escada, Esprit, Hugo Boss, Marc O’Polo, New Yorker, Мах Mara, S.Oliver, Triumph тощо.

Присутні задавали питання, обговорювали можливості програми та перспективи її застосування в промисловому виробництві одягу різного асортименту.

Щиро вдячні представникам компанії Assyst за цікавий та корисний семінар, за знайомство з сучасними інформаційними технологіями для fashion-індустрії.

01.10.2018