КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«Золота осінь» на Прилуччині

За підтримки Первинної профспілкової організації співробітників університету та з нагоди відзначення 88 річчя з дня заснування університету відбулася екскурсія до Прилуцького району Чернігівської області. Співробітники університету разом зі своїми родинами відвідали Палацово-парковий комплекс в с. Сокиринцях, який був створений на початку ХІХ ст. П. Галаганом. Екскурсанти у с. Сокиринці побачили Палац Галаганів, альтанку, озера, а також мали можливість здійснити прогулянку парком.

 

 

 

Палацово-парковий комплекс в с. Сокиринцях

У другій частині екскурсії співробітники університету відвідали Густинський Свято-Троїцький монастир (с. Густиня), Прилуцький краєзнавчий музей імені В. І. Маслова та здійснити прогулянку центральною частиною м. Прилуки.

Відвідувачі Густинського Свято-Троїцького монастиря мали можливість ознайомитися з його історією, відвідати Свято-Троїцький собор, прогулятися по території монастиря, а також доторкнутися до цілющого джерела.

 

 

Густинський Свято-Троїцький монастир

Під час екскурсії по м. Прилуки екскурсанти ознайомилися з історією створення міста, з експозиціями Прилуцького краєзнавчого музею, відвідали Спасо-Преображенський собор, Миколаївську церкву, соборну площу та площу В.Мономаха, Міський дім культури.

  

  

Визначні пам’ятки м. Прилуки

Екскурсія залишила у екскурсантів багато позитивних емоцій та вражень.

29.10.2018