КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Шляхетна місія модного кіно – змінювати світ на краще…

У рамках щорічного заходу 18 жовтня 2018 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося нагородження переможців IV Міжнародного фестивалю короткометражних фільмів про моду (FFF-2018). Організатором і засновником фестивалю є українське видання «EXCLUSIVE style» за підтримки Міністерства закордонних справ України.

Розпочала захід і представила гостей фестивалю головний редактор журналу «EXCLUSIVE style» Анжеліка Долженко.

Поважне журі кіноконкурсу очолив виконавчий секретар, член ради директорів Асоціації зарубіжної преси Голлівуду, що присуджує престижний приз «Золотий Глобус», голова комісії з іноземного кіно, голова комітету з іноземних мовних фільмів Голлівудської асоціації іноземної преси Сергій Рахлін. До складу журі увійшли: Заслужена артистка України, акторка театру та кіно, продюсер, громадський діяч Ірма Вітовська-Ванца, відомий кінорежисер, оператор, продюсер Олександр Копєйкін.

Метою фестивалю стало висвітлення актуальних модних ідей, а також нових креативних ідей та рішень, визначення тенденцій і трендів шляхом аналізу думок глядачів.

На IV Міжнародному фестивалі короткометражних фільмів про моду (FFF-2018) свої роботи представили і студенти кафедри дизайну Київського національного університету технологій та дизайну спеціалізації «Фотовідеодизайн». П'ятеро з них стали лауреатами конкурсної програми, а саме: Ольга Петрова за роботу «Ігор Сікорський», Валентина Родіна за роботу «Навушники», Віталій Черкас за роботу «Марія Примаченко: від Болотні до Парижа», Олена Терешина за роботу «Новий погляд», Уляна Вовк за роботу «Від цифри до плівки».

Фестиваль відкрив нові імена в обраній професії, надихнув на втілення амбітних ідей та рішень у кінематографічному світі. Традиційно він закінчився нагородженням переможців. 

 

 

 

Вітаємо переможців!

30.10.2018