КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

МОЛОДІ ВЧЕНІ КНУТД - СТИПЕНДІАТИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ ТА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ 2018 РОКУ

Постановою президії  Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 05 листопада 2018 року № 7, призначено стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених доктору економічних наук, професору, декану факультету підприємництва та бізнесу ГАНУЩАК-ЄФІМЕНКО ЛЮДМИЛІ МИХАЙЛІВНІ.

 

Постановою президії  Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 23 травня 2018 року № 3, призначено стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених:

  • кандидату економічних наук, доценту кафедри підприємництва та бізнесу НІФАТОВІЙ ОЛЕНІ МИХАЙЛІВНІ. За результатами атестації наукової роботи продовжено виплату стипендій КМУ для молодих вчених до квітня 2019 року.

 

  • кандидату технічних наук, доценту кафедри ергономіки і проектування одягу ВИННИЧУК МАРІЇ СТЕПАНІВНІ. За результатами атестації наукової роботи продовжено виплату стипендій КМУ для молодих вчених до квітня 2019 року.

 

  • кандидату архітектури, доценту кафедри дизайну інтер'єру і меблів КИСІЛЬ СВІТЛАНІ СЕРГІЇВНІ. За результатами атестації наукової роботи продовжено виплату стипендій КМУ для молодих вчених до квітня 2019 року.

 

Постановою президії  Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки від 05 листопада 2018 року № 7, призначено стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених:

  • кандидату технічних наук, доценту кафедри прикладної екології, технології полімерів та хімічних волокон НОВАКУ ДМИТРУ СЕРГІЙОВИЧУ

 

  • кандидату технічних наук, ст. викладачу кафедри ергономіки і проектування одягу РУБАНЦІ АЛЛІ ІВАНІВНІ.

 

Відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про встановлення іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених» призначено у 2018 році  іменні стипендії  Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених:

  • доктору економічних наук, професору кафедри підприємництва та бізнесу АРЕФ’ЄВУ СЕРГІЮ ОЛЕГОВИЧУ

 

  • доктору політичних наук, доценту кафедри філософії, політології та українознавства ВАСИЛЬЧУКУ ЄВГЕНУ ОЛЕГОВИЧУ.

 

ВІТАЄМО МОЛОДИХ ВЧЕНИХ!

21.11.2018