КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Конференція «Fashion Startup»: шлях від fashion-хобі до власного бізнесу

Студенти університету в рамках міжнародного форуму «Innovation Market» відвідали конференцію «Fashion Startup» 23 листопада 2018 р. у Міжнародному Виставковому Центрі.

Спікер конференції Марія Терехова презентувала платформу New Fashion Zone та ознайомила майбутніх дизайнерів, модельєрів-конструкторів одягу, стилістів, фотографів з бізнес-ідеями в модній індустрії. New Fashion Zone – проект, що прагне налагодити співпрацю між молодими спеціалістами і вже відомими підприємствами та брендами з виробництва одягу. Марія, яка є співзасновником проекту New Fashion Zone, розповіла про перспективні напрями fashion-бізнесу, в яких студенти вже зараз мають змогу почати працювати і розвиватись; про існуючі інтернет-платформи, на яких дизайнери-початківці можуть продавати свої ідеї, ескізи та вироби; запросила студентів університету до участі в конкурсі молодих дизайнерів New Fashion Zone, на який вже розпочато прийом заявок на 2019 рік.

Студенти скористались можливістю поспілкуватись з виконавчим директором New Fashion Zone Юлією Порядіною-Гривнак щодо перспектив стажування та працевлаштування на швейних підприємствах України.

Своїми досягненнями та професійними секретами поділився засновник української fashion-фотографії в Україні Валентин Кармінський, перший з вітчизняних фотографів, який працював на показах haute couture та pret-a-porte у Парижі, має досвід роботи з світовими брендами Chanel, Paco Rabanne, Yves Saint Laurent, Valentino.

27.11.2018