КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Презентація спеціальності «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» на виставці «Ювелір Експо Україна 2019»

Київський національний університет технологій та дизайну вперше взяв участь у головній ювелірній виставці «Ювелір Експо Україна», яка відбулася 23-26 травня 2019 року в Міжнародному виставковому центрі.

Впродовж чотирьох виставкових днів викладачі кафедри ергономіки і проектування одягу факультету дизайну доц. Винничук М.С., ас. Видолоб Д.В., ас. Мікрюков А.А. і студенти груп МгДю-18, БДю-15, Бдю-16, БДю-17 представляли освітню програму спеціальності «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів» та знайомили з особливостями навчального процесу, а це, насамперед:

  • тісний зв`язок освіти з реальним сектором – ювелірною галуззю та реагування освітян на її потреби;
  • проходження студентами виробничої практики на провідних ювелірних виробничих підприємствах України;
  • навчання в навчальній майстерні Університету технікам розробки проектів ювелірних виробів, починаючи з ескізів до їх виконання в матеріалі;
  • залучення провідних дизайнерів ювелірних виробів, керівників і власників ювелірних компаній до проведення лекцій і майстер-класів для наших студентів;
  • освітні подорожі студентів і викладачів країнами Європи заради глибокого вивчення класичного та новітнього ювелірного мистецтва та дизайну тощо.

Під час виставки наші студенти взяли участь у Всеукраїнському конкурсі ескізів на кращий ювелірний дизайн, а студенти 4 курсу, гр. БДю-15 Роман Максимов та Наталія Подковиря здобули в ньому перемоги.

 

На стенді Київського ювелірного заводу (КЮЗ) відбулися перші продажі колекції золотих прикрас, виконаних КЮЗ за проектом нашої студентки гр. БДю-15 Марії Шевченко.

Щиро запрошуємо абітурієнтів на навчання за спеціальністю «Дизайн аксесуарів та ювелірних виробів»

30.05.2019