КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти факультету економіки та бізнесу підтвердили високий рівень фахової підготовки

Колектив факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну по праву може пишатися науковими здобутками своїх студентів  у 2018-2019 навчальному році, адже вони принесли рідному університету 19 найвищих наукових нагород, посівши почесні призові місця у 17-и Всеукраїнських конкурсах наукових студентських і дипломних робіт та здобувши перемоги на 2-х Всеукраїнських олімпіадах з навчальних дисциплін.

Слід особливо зауважити, що найвищі нагороди – Дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів були отримані студентами практично по всіх спеціальностях факультету, що ще раз підтверджує високий рівень їх фахової підготовки.

Найбільшу кількість нагород   вибороли студенти кафедри менеджменту, які в рамках роботи наукового гуртка «Креативний менеджер», взяли участь як у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових та дипломних робіт, а також у Всеукраїнській олімпіаді з менеджменту та отримали 16 найвищих нагород.

Варто зазначити, що  студенти інших спеціальностей також  проявили  високу активність та здобули нагороди за своїм майбутнім фахом, зокрема перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт зі спеціальності «Маркетинг», який проходив у Тернопільському національному економічному університеті здобула студентка кафедри економічної кібернетики та маркетингу  Волковинська Поліна,  яка під керівництвом к.е.н., доцента Євсейцевої Олени Сергіївни отримала Диплом ІІІ ступеню.

 

Студентка спеціальності «Економіка» Ковтун Ганна  під керівництвом к.е.н., доцента кафедри бізнес-економіки та туризму Шацької Зоряни Ярославівни виборола заслужену перемогу та отримала Диплом ІІІ ступеню на Всеукраїнському конкурсу студентських робіт з «Економіки підприємств»,  ІІ етап якого проходив у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана. А студентка кафедри бізнес-економіки та туризму Лесюта Наталія під науковим керівництвом д.е.н., проф. Ольшанської Олександри Володимирівни посіла ІІІ місце на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка».

Студент кафедри фінансів та фінансово-економічної безпеки Дреля Максим у співавторстві зі студенткою кафедри менеджменту Бурківською Валентиною під керівництвом к.е.н., доцента Федоряка Руслана Михайловича підготували спільний проект та отримали Диплом ІІ ступеня у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу за спеціалізацією «Менеджмент інвестиційної та інноваційної діяльності», який проходив у Київському національному університеті технологій та дизайну.

Студенти-переможці факультету економіки та бізнесу презентували свої наукові здобутки на підсумкових конференціях у Тернопільському національному економічному університеті, Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, Київському національному торговельно-економічному університеті, ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Національному університеті «Львівська політехніка», Полтавській державній аграрній академії, Одеському національному політехнічному університеті, Національному університеті «Житомирська політехніка», Харківському державному університеті харчування та торгівлі, Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця, Харківському навчально-науковому інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» та Київському національному університеті технологій та дизайну.

 

 

Безперечно, такий вагомий науковий здобуток  факультету свідчить  про високий рівень фахової підготовки студентів за спеціальностями кафедр факультету та  підкреслює високий професіоналізм,  непересічну працездатність та відданість своїй справі професорсько-викладацького корпусу факультету.

Досвід, отриманий студентами під час виконання та презентації результатів наукових здобутків, є безцінним для майбутніх менеджерів, економістів, фінансистів, обліковців та аудиторів, маркетологів та фахівців з туризму.

Дуже пишаємось такими визначними науковими досягненнями наших студентів. Щиро вітаємо переможців та їх наукових керівників,  бажаємо їм подальшого наукового та професійного зростання, нових наукових перемог!

01.06.2019