КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Новорічне привітання колективу факультету дизайну

В теплій дружній атмосфері відбулось урочисте засідання трудового колективу факультету дизайну з нагоди святкування Нового року та Різдвяних свят 23 грудня 2019 року.

Декан факультету дизайну, д.т.н., проф. Марина Вікторівна Колосніченко в своїй промові привітала факультет дизайну від керівництва Київського національного університету технологій та дизайну з Новорічними та Різдвяними святами, підвела підсумки 2019 року, відмітила досягнення працівників факультету у минулому році, відзначила пріоритетні напрями розвитку факультету на 2020 рік.

Щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим і найкращі побажання пролунали від д. арх., проф. Абизова В.А., к.т.н., проф. Ніколаєвої Т.В., д.т.н., проф. Пашкевич К.Л., д.т.н., проф. Остапенко Н.В., к. мист. Полякової О.В. та інших працівників факультету.

 

За плідну науково-педагогічну діяльність, за значний внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, за роботу з обдарованою молоддю і високі досягнення у праці були відмічені професори, молоді вчені, доценти, асистенти, лаборанти кафедр факультету дизайну, яким декан факультету М.В. Колосніченко вручила подяки і почесні грамоти Київського національного університету технологій та дизайну.

 

Колектив факультету дизайну щиро вітає керівництво університету, ректора, академіка Івана Михайловича Грищенка, проректорів, деканів факультетів, всіх працівників Київського національного університету технологій та дизайну з наступаючим Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Від щирого серця бажаємо Вам і Вашим близьким невтомної енергії, натхнення, здоров’я і благополуччя! Нехай атмосфера свята, надії, любові буде з нами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, здійсняться всі мрії і творчі плани!

26.12.2019