КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СПІВПРАЦЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

У рамках співпраці КНУТД і «ТК-Домашній текстиль», що входить до торгово-виробничої групи компаній «Текстиль-Контакт» з ініціативи Івана Грищенка, ректора КНУТД, академіка НАПН України, Олександра Соколовського, засновника групи компаній та Володимира Марценюка, директора «ТК-Домашній текстиль» на вимогу часу було відкрито короткотермінові, безоплатні курси швачок.

Нині у зв’язку з кадровим дефіцитом, професія швачки є постійно затребуваною на ринку праці. Тому інвестуючи у виробничі проєкти, як-от «Школа швачок» керівництво «ТК-Домашній текстиль», надало виробничі потужності підприємства та сучасне швейне обладнання.

Освітній процес забезпечують висококваліфіковані викладачі КНУТД – це дає можливість слухачам здобути необхідні теоретичні знання, уміння й навички та набути практичний досвід роботи з найсучаснішим швейним обладнанням. Намагаючись створити комфортні умови для залучення нових працівників та водночас майбутніх співробітників керівництво гарантує працевлаштування в «ТК-Домашній текстиль» з високою оплатою та надання безоплатного житла.

Курси користуються неймовірною популярністю, упродовж кількох місяців від їх започаткування відбулося чотири випуски швачок та стартувало навчання наступних груп.

Бажаємо всім випускникам реалізувати здобуті знання і навички та зробити вагомий внесок у розвиток швейної галузі в умовах війни та повоєнної розбудови України!

А «Школа швачок» продовжує набір слухачів у наступні групи!

Наближаймо Перемогу разом!

01.04.2024