КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ЗАХИСТ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ У РАМКАХ СПІЛЬНОЇ ПРОГРАМИ ПОДВІЙНИХ ДИПЛОМІВ З АКАДЕМІЄЮ ВИЩА ШКОЛА БІЗНЕСУ

12 квітня 2024 року в рамках спільної програми подвійних дипломів з Академією Вища Школа Бізнесу (м. Домброва-Гурнича, Республіка Польща) відбулося засідання Екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт. Засідання пройшло в змішаному форматі в режимі відеоконференції із польським університетом.

Засідання відкрив Рафал Ребілас (Rafał Rębilas), голова екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних  робіт, доктор наук,  проректор з міжнародних питань  Академії ВШБ. Рафал Ребілас привітав випускниць із закінченням навчання за програмою «Подвійний диплом» та  підкреслив, що реалізація таких програм надзвичайно важлива в сучасних умовах. «Бажаю, щоб здобутий вами польський диплом неодмінно пригодився, приніс користь для вас і ваших роботодавців», – зазначив він у вітальному слові.   До складу комісії також увійшли науково-педагогічні працівники:  Мар`яна Шкода,  д. е. н., доцент координатор Україно-польського центру КНУТД; Ірина Гончаренко, к. е. н., доцент, доцент кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД; Ірина Мягких, д. е. н., професор,  професор кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД.

Випускниці бакалаврської програми презентували  свої дослідження з актуальних проблем управління підприємством в умовах нових викликів  польською та англійською мовами, блискуче захистили свої роботи, успішно відповівши на поставлені членами комісії запитання. Варто зазначити, що під час обговорення підсумкових оцінок Рафал Ребілас відзначив високий рівень підготовки здобувачів Київського національного університету технологій та дизайну, їхнє значне зацікавлення як програмою, так  і результатами навчання.

Після захисту Мар’яна Шкода координатор Україно-польського центру КНУТД  подякувала керівництву Академії ВШБ за багаторічну співпрацю та можливість реалізації програми подвійний диплом, яка суттєво підвищила у випускників рівень професійних умінь та компетенцій  у сфері управління підприємством, розвинула здатність спілкування польською мовою, посприяла потенційному працевлаштуванню випускників програми.

Продовжуємо співпрацю з нашими міжнародними партнерами з метою поглиблення інтеграції Київського національного університету  в європейський освітній простір і запрошуємо вступників на навчання за програмою подвійний диплом в 2024–2025 навчальному  році!

13.04.2024