КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ПРОФЕСОРА ФРАНЦІШЕКА БРОМБЕРЕКА

18 квітня 2024 відбулась відкрита лекція Францішека Бромберека, професора Технологічно-природничого університету м. Бидгощ (Польща). В рамках міжуніверситетської співпраці та розвитку науки цю лекцію професор Бромберек провів для науково-педагогічних працівників та здобувачів освіти Київського національного університету технологій та дизайну, Хмельницького національного університету, Луцького національного технічного університету. Від КНУТД, зокрема, були присутні студенти та викладачі факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, інституту інженерії та інформаційних технологій.

 

Професор Бробмберек є визнаним спеціалістом у галузі інженерії та мехатроніки, зокрема високотехнологічних медичних пристроїв для підтримки життєдіяльності людини. За свої наукові здобутки та досягнення був нагороджений відзнакою уряду Польщі.

  

Лекція була надзвичайно цікавою та залишила виключно позитивне враження у слухачів. Результатом була цікава дискусія та мотивація до пошуку і розвитку наукових знань, що будуть корисні суспільству.

Щира вдячність пану професору Францішеку Бромбереку та колегам за проведений захід!

22.04.2024