КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ПРИЗОВЕ МІСЦЕ У ІІ ТУРІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ З «БІОТЕХНОЛОГІЇ»

Студентську наукову роботу Дмитра Резніка, студента 4 курсу кафедри біотехнології, шкіри та хутра, було представлено у цьому році Київським національним університетом технологій та дизайну у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології», що відбувся у Національному університеті харчових технологій (м. Київ).

До участі в ІІ турі було допущено 40 студентських наукових робіт від 16 закладів вищої освіти, зокрема: Національний університет «Львівська політехніка», Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. Ґжицького, Національний фармацевтичний університет, Львівський національний університет ім. І. Франка, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Національний авіаційний університет, Дніпровський національний університет ім. О. Гончара, Одеський національний університет ім. І. Мечникова, Миколаївський національний аграрний університет, Державний біотехнологічний університет та інші.

 

За результатами аналізу конкурсних наукових робіт, рецензування, виступу із презентаціями студентів та обговорення із запитаннями, конкурсна комісія високо оцінила студентську наукову роботу Дмитра Резніка з теми «Стимулювання росту бульбочкових бактерій наночастками діоксиду церію». Дмитрові присуджено статус Переможця Конкурсу в секції «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія» та нагороджено дипломом ІІ ступеня.

Вітаємо Дмитра Резніка перемогою та бажаємо подальших успіхів у навчанні та професійній підготовці з біотехнології!

23.04.2024