КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КВЕСТ «ЗНАЙДИ СВОЮ ЛАБОРАТОРІЮ»

19 квітня 2024 року в рамках завершення Тижня електричної та комп’ютерної інженерії в КНУТД було організовано квест «Знайди свою лабораторію». Університетські лабораторії та кабінети стали ареною для захопливої пригодницької подорожі для студенти кафедр комп’ютерної інженерії та електромеханіки, прикладної фізики та вищої математики, інформаційних та комп’ютерних технологій. На кожній із локацій команди очікувало цікаве завдання, яке підготували та провели викладачі – Оксана Лагода, Ірина Олейнікова, Світлана Демишонкова, Володимир Ничеглод, Олександр Гладчук.

Захід ініційований Навчально-науковим інститутом інженерії та інформаційних технологій, став справжнім хітом серед студентства, і мав на меті не лише розважити, а й посприяти зацікавленості здобувачів освіти у навчанні.

Здобувачі освіти об’єдналися в команди й вирушили на пошуки лабораторій. Щоб досягти успіху, учасникам довелося використовувати свої знання, уміння та навички з програмування, електроніки, механіки та інших технічних дисциплін. Вони розв’язували загадки, проходили тестування та долали різноманітні перешкоди на шляху до перемоги.

Однією із ключових переваг цього заходу стало підвищення інтерактивності та співробітництва між студентами. Вони не лише змагаються, а й навчаються разом, обмінюються досвідом та допомагають одне одному. Кожна команда мала можливість показати свої сильні сторони та виявити лідерські якості.

«Цей квест – чудовий спосіб показати, наскільки цікавим може бути навчання в КНУТД», – наголосила модератор заходу Євгенія Романюк. «Ми хочемо, щоб студенти не лише здобували знання, а й відчували себе частиною спільноти, що підтримує та надихає їх на досягнення великих цілей».

Після завершення заходу учасників привітав Ігор Панасюк, директор ННІІІТ, він оголосив переможців і вручив грамоти та призи.

Квест «Знайди свою лабораторію» не лише став цікавою подією, а й стимулом для розвитку й дружнього спілкування здобувачів освіти та викладачів.

23.04.2024