КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч викладачів та студентів факультету економіки та бізнесу з учасниками АТО

В останній день зими, 28 лютого 2018 року за ініціативи слухача Інституту державного військового управління оперативного-стратегічного рівня підполковника Миколи Журавльова, керівництва факультету економіки та бізнесу та кафедри менеджменту відбулася зустріч викладачів та студентів з учасниками АТО.

На зібранні були присутні підполковник Журавльов Микола Вікторович, учасник АТО (Інститут Державного військового управління оперативно-стратегічного рівня);Голова Української Асоціації інвалідів АТО Тріскач Сергій Миколайович, Отець Димитрій Присяжний, настоятель Свято-Покровської парафії УАПЦ м. Боярка, студенти та викладачі факультету економіки та бізнесу.

 

Присутнім студентам та викладачам був продемонстрований фільм «Мовчать слова, коли говорять кулі» про воїна з Ужгорода Віталія Постолакі, який героїчно загинув 12 лютого 2015 року в бою під Дебальцево. Підполковник Микола Вікторович Журавльов під час показу фільму розповідав про особливості ведення військових дій в зоні АТО.

Митрофорний протоієрей Димитрій Присяжний провів молебень за загиблими у війні на сході України. Отець Димитрій подякував нашим захисникам за мужність та героїзм, а також наголосив на тому, що всі ми молимося за них і за їхні сім'ї. Усім присутнім було вручено іконки.

 

Гості розповіли про те, як мужні, завзяті, незламні захисники нашої Вітчизни власними життями боронять наш мир і спокій на Сході нашої країни. Хвилиною мовчання було вшановано тих, хто віддав своє життя за нас, за наших дітей, за Україну. Це є болем для всіх нас і мимоволі щемить серце, з'являються сльози. Так було і під час цієї зустрічі. Ми пам'ятаємо, і будемо пам'ятати наших героїв, захисників України. Вічна їм Слава і спокій Небесний!

 

Ми щиро бажаємо рідним наших воїнів, які знаходяться в зоні бойових дій АТО на сході України, ветеранам АТО, усім демобілізованим міцного здоров'я, терпіння, повернення усіх додому.

 

Слава Україні! Героям слава!

02.03.2018