КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулася Конференція трудового колективу

В університеті відбулася Конференція трудового колективу Київського національного університету технологій та дизайну (КНУТД), на якій було обговорено та затверджено зміни до Статуту КНУТД, ухвалено зміни до персонального складу Вченої ради університету, а також прийнято рішення про підготовку звернення Конференції трудового колективу до Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти щодо ситуації, пов’язаною із призначення на другий термін обраного трудовим колективом ректора університету Грищенка І.М.

Президія конференції трудового колективу

На конференції трудового колективу університету виступили:

  • провідний юрисконсульт Хомічов І. О., якій відмітив про необхідність внесення змін до Статуту КНУТД;
  • голова первинної профспілкової організації КНУТД  доц. Арабулі А.Т., якій окреслив необхідність внесення змін до персонального складу Вченої ради університету та ініціював пропозицію щодо необхідності звернення до Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти з приводу призначення на другий термін обраного трудовим колективом ректора університету Грищенка І.М.

В обговоренні взяли участь:

  • завідувач кафедри інформаційних технологій проектування проф. Щербань В. Ю., завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу проф. Чубукова О.Ю., завідувач кафедри господарського права Шморгун О.С., які у виступах підтримали пропозицію щодо підготовки звернення до Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти;
  • ректор КНУТД проф. Грищенко І. М., під час виступу охарактеризував та порівняв стан, здобутки та результати, досягнення університету з тими результатами та станом, в якому знаходився університет до його обрання на посаду ректора на перший термін.

Голосування делегатів Конференції трудового колективу

Усі запропоновані пропозиції на Конференції трудового колективу делегати підтримали одноголосно.

02.03.2018