КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

В Коледжі мистецтв та дизайну КНУТД відбулась унікальна подія – круглий стіл на тему "Мистецтво бути жінкою"

13.04 та 20.04 2018 року в Коледжі мистецтв та дизайну КНУТД відбулась унікальна подія – круглий стіл на тему "Мистецтво бути жінкою".

Дівчата, що опановують спеціальність "Перукарське мистецтво та декоративна косметика", "Художнє фотографування", "Швейне виробництво" за підтримки викладачів підготували ессе-презентації, в яких розкрили сутність краси дівчини і жінки, краси мами і бізнес-леді, краси природньої та штучної, внутрішньої та зовнішньої. Гостя події – Таран Тетяна Олександрівна, директор Центру культури та мистецтв КНУТД, провела надихаючу лекцію-бесіду, в якій краса жінки була представлена як запорука і основа жіночого щастя. І ця краса є симбіозом найкращих людських чеснот — доброти, любові, чистоти, моральності, самопожертви, мудрості, толерантності, здатності у всьому бачити позитивне. І через ці чесноти жінка набуває особливої краси, надзвичайної жіночої енергії і несе її у Всесвіт.

Здавалось, що під час обговорення таких важливих і високих життєвих імперативів всі змінилися, стали добрішими та красивішими.

25.04.2018