КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Перемога студентки факультету економіки та бізнесу на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з «Управління у сфері економічної конкуренції»

Студентка кафедри менеджменту Київського національного університету технологій та дизайну стала переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління у сфері економічної конкуренції». В її конкурентоспроможності можна не сумніватись!

20 квітня 2018 року у Полтавській державній аграрній академії відбулась науково-практична конференція конкурсу, на якій було представлено роботу магістрантки 1-го курсу кафедри менеджменту Черняховської Марини на тему «Розробка механізму управління конкурентоспроможністю підприємства». Роботу було підготовлено під науковим керівництвом д.е.н., професора, завідувача кафедри менеджменту Алли Олександрівни Касич.
Загалом на конкурсі було представлено понад 130 студентських  наукових робіт із закладів вищої освіти всієї країни.

За результатами захисту наукових здобутків, серед 26 претендентів, студентка нашого університету Марина Черняховська виборола Диплом І ступеня.

 

Вітаємо, пишаємось високим досягненням та висловлюємо найкращі побажання майбутніх наукових здобутків та перемог студентці та її науковому керівникові!

25.04.2018