КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти факультету економіки та бізнесу - призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

Студентки факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Аліна Сапян та Юлія Голубчук взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка», який відбувся у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана.

ІІ етап Олімпіади включав комп’ютерне тестування та виконання письмових олімпіадних завдань. Наші студентки достойно виконали усі завдання, показавши високі результати. Науковим наставником та тьютором у підготовці їх до Олімпіади була доцент кафедри бізнес-економіки Зоряна Ярославівна Шацька. Результат наші студентки показали достойний – Аліна Сапян виборола ІІ місце на Всеукраїнський олімпіаді, а  Юлія Голубчук  отримала перемогу у номінації «За знання зарубіжних джерел».

 

 

Слід відзначити, що Аліна Сапян - гордість факультету економіки та бізнесу. Восени вона покорила всіх своїм виступом на Міжнародній науково-практичній конференції і продовжує брати нові висоти. Тепер вона виборола ІІ місце на Всеукраїнській олімпіаді!

Вітаємо, пишаємось та висловлюємо найкращі побажання майбутніх наукових здобутків та перемог!

Дуже вдячні організаторам Олімпіади за високий рівень її проведення, гостинність та створений чудовий настрій. Наші студентки мали унікальну можливість познайомитись з представниками багатьох вишів України, отримали чудові призи–книжки, підручники та ювілейні монети, випущені в обмеженій кількості Національним банком України, а також можливість поспілкуватись особисто з Головою Ради НБУ, академіком НАН України Богданом Михайловичем Данилишиним.

25.04.2018