КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Членство викладачів КНУТД в журі конкурсів різного рівня

Викладачі факультету дизайну Київського національного університету технологій та дизайну маючи досвід з підготовки фахівців для швейної галузі та фешн-індустрії часто стають експертами та членами журі конкурсів різного рівня. Так, доцент кафедри ергономіки і проектування одягу І.В. Васильєва та асистент О.Д. Герасименко, які виконують наукові дослідження з дизайн-проектування дитячого одягу і шкільної форми, оцінювали конкурсні роботи форменого одягу «Школа 2018. Діловий стиль», що проходив в рамках виставки дитячої моди «CHILDREN'S FASHION FAIR» 3-6 квітня 2018 р. у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ).

В конкурсі взяли участь виробники та імпортери дитячого форменого одягу, зокрема представники з Польщі ТМ TAMARINE, ТМ SLY, вітчизняні виробники TM CVETKOV, ТМ DM SASHKA, TM PEONIA, ТМ MONALIZA, TM MINIBOSS, ТМ SOFIA SHELEST, ТМ НОВАЯ ФОРМА та інші. Експертне журі конкурсу оцінювало колекції на манекенах в шоу-румі та в ході демонстраційних показів.

Колекція учасника конкурсу  «Школа 2018. Діловий стиль» ТМ «ДМ САШКА»

Також членом журі конкурсу молодих дизайнерів, що відбувся у рамках Десятого фестивалю «Перлина ОТК – 2018» в Одеському технічному коледжі 9 квітня 2018 року, була доцент кафедри ергономіки і проектування одягу Т.В. Луцкер.

02.05.2018