КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Святкування Дня факультету економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну

Святкування Дня народження факультету економіки та бізнесу, яке пройшло з 12 по 25 квітня 2018 року в Київському національному університеті технологій та дизайну, відбулось у дружній  та творчій атмосфері та ще раз підтвердило командний дух викладачів та студентів факультету.

 

Протягом днів святкування було організовано цілий ряд заходів, присвячених події: і ІІ Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Сучасні детермінанти розвитку бізнес-процесів в Україні», і святково-розважальний захід – шоу «Найрозумніший. Спеціальний випуск», і спортивно-інтелектуальні змагання «Крокс», і лекція для студентів від креативного директора SAATCHI&SAATCHI Костянтина Шнайдера, і святковий концерт до Дня народження факультету.

 

24 квітня 2018 року відбувся святковий концерт з нагоди Дня факультету економіки та бізнесу. Ця урочиста подія зібрала багато студентів, викладачів та співробітників університету. Почесними гостями на святі були ректор університету, д.е.н., професор, академік Національної академії педагогічних наук України Іван Михайлович Грищенко, проректор, д.т.н., професор Світлана Степанівна Гаркавенко, проректор, д.т.н., професор Віталій Васильович Чабан; декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій, професор Ольга Петрівна Баула; декан факультету підприємництва та права, професор Людмила Михайлівна Ганущак-Єфіменко; декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій, професор Микола Анатолійович Зенкін.

Відкрив свято урочистий танок викладачів та студентів факультету, який було поставлено під керівництвом заслуженого працівника культури України Олега Євгеновича Касьянова.

З вітальним словом до студентів, викладачів та співробітників факультету звернувся ректор університету Іван Михайлович Грищенко, який подякував викладачам та співробітникам факультету за самовіддану та плідну працю, висловив щирі побажання подальшого розвитку та процвітання факультету, викладачам та студентам, побажав міцного здоров’я, щастя, творчих злетів, добра та миру усім присутнім.

З вітальним словом виступила декан факультету економіки та бізнесу, д.е.н., професор Олександра Володимирівна Ольшанська, яка подякувала ректорові за створену в Університеті теплу родинну атмосферу, в якій відбувалось і свято факультету, подякувала проректорам, деканам, завідувачам кафедр, викладачам та співробітникам університету за доброзичливе ставлення та підтримку факультету та побажала  колективу факультету нових звершень та творчих досягнень.

Святковий концерт розпочався з виступу дитячого Кримськотатарського ансамблю «Кунеш».

Під час концерту за активну участь у житті факультету та особистий значний внесок у його розвиток відбулось вручення нагород та почесних грамот викладачам та студентам факультету.

Святкова програма «88 FEB Entertainment», яка перенесла всіх у чудовий світ кіно, була підготовлена силами студентів та викладачів факультету, які співали, танцювали, читали вірші, грали сцени із улюблених фільмів та навіть провели конкурс на знання світових кіношедеврів.

Привітали факультет економіки та бізнесу з Днем народження і студенти-іноземці, які навчаються в нашому університеті. Разом з українськими студентами вони неперевершено, на одному подиху  виконали лезгінку.

Фінальний флеш-моб, який підготували студентки факультету, та виконана разом пісня «FEB must go on!» прозвучали як потужний гімн факультету.

03.05.2018