КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Еко-квест КНУТД – знайомство першокурсників з університетом

Щорічний Еко-квест КНУТД збирає першокурсників всіх факультетів та спрямовує на об`єднання команд задля досягнення однієї цілі – перемоги. За ініціативи Еко клубу КНУТД та підтримки студентського самоврядування університету в цьому році квест піднявся до нових вершин.

Наш університет великий за розмірами та має багато таємниць і цікавинок - ось з ними і треба ознайомити новоспечених студентів.

На одній із локації першокурсники знайомляться з ректоратом - вгадають посаду, прізвище та ім’я зображеної на екрані людини. На наступній локації треба провести зарядку для перехожих та команди - вчимо бути переконливими  та комунікабельними. На ще одній локації треба по «острівкам» пройти всій команді тримаючись за руки - командна робота та вміння чути один одного - напевно важливе правило дорослого життя.

А таких локацій... 10! Всі вони розташовані в різних куточках університету: студенти знайомляться з усіма корпусами, таємничими переходами та найвіддаленішими куточками. І всі локації навчають, згуртовують та веселять.

Кожна команда під час змагання мала робити селфі та спільні командні фото в зазначених місцях - починаючи від селфі з волонтером на локації, закінчуючи спільним фото з вітражами або артом на стіні університету.

Всі команди показали свою згуртованість та бажання перемогти. До речі, одним із завданням було зняти відео на тему «Чому я обрав КНУТД?» та свій факультет. Найкраще із цим завданням впоралась команда Факультету підприємництва та права. Найцікавіші цитати із відео: «Я тут два тижні, а вже обожнюю університет»; «Безкоштовний бульйон, як я раніше жив без нього».

Дякуємо Еко клубу КНУТД та волонтерам - кураторам локацій за допомогу в організації.

Команди, надалі тільки вперед!

Чекаємо результатів змагання!

01.10.2018