КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентський круглий стіл до Дня юриста: «Юридичні науки: проблеми та перспективи розвитку»!

У Київському національному університеті технологій та дизайну на факультеті підприємництва та права, під керівництвом завідувача кафедри приватного та публічного права Шморгуна О.С., професора кафедри приватного та публічного права Олійника А.Ю., доцента кафедри приватного та публічного права Коваль О.М., проведено студентський круглий стіл на тему: “Юридичні науки: проблеми та перспективи”.

З вітальним словом виступив завідувач кафедри приватного та публічного права Шморгун О.С., побажав успіху у роботі у круглого столу та наукових здобутків викладачам кафедри та студентам.

Активну участь у заході взяли студенти усіх курсів кафедри приватного та публічного права.

Першою відкрила роботу студентського круглого столу Салманова К.В. студентка 4-го курсу гр..БП-15, стипендіат Верховної Ради України з темою доповіді : «Плагіат як основний вид порушення авторського права та суміжних прав», науковий керівник Коваль Ольга Миколаївна.

Цікаві теми у своїх доповідях підняли студенти молодших курсів, так і як: Миронюк Тетяна Олександрівна, БП-15, тема: «Суб’єкти права на обов’язкову частку у спадщині», науковий керівник Головащук А.П., Клименко Оксана Іванівна, гр. БП-15, тема: «Принцип рівності сторін у цивільному процесі України», науковий керівник Головащук А.П., Дігтяр Яна Олександрівна, гр. БП-1-17, (СПОУ) тема: «Місцеві суди та організація їх роботі в Україні», науковий керівник Олійник А.Ю., Бородакі Марія Романівна, гр. БП-2-18, «Україна у складі Великого Литовського князівства», науковий керівник Олійник А.Ю., Погребська П.В., БП-1-16, тема: «Підстави кримінальної відповідальності за інсценування самогубства з метою приховування вбивства» науковий керівник Олійник А.Ю.,  Ресницька Таісія Вячеславівна, гр. БП-2-18, «Держава і право в період гетьманства», науковий керівник Олійник А.Ю.

Студенти проявили неабиякий інтерес до проблем сучасної юридичної науки. Вели жваву дискусію з актуальних проблем сьогодення, які безпосередньо стосуються права, як науки. Кафедра планує регулярно проводити науково-практичні семінари, круглі столи та конференції з метою підвищення у студентів рівня знань та оволодіння практичними навичками.

Дякуємо учасникам круглого столу за плідну співпрацю!

24.10.2018