КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Святкування Дня маркетолога на факультеті економіки та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну

Традиційно щороку наприкінці жовтня в стінах Київського національного університету технологій та дизайну студенти та викладачі спеціальності «Маркетинг» відзначають професійне свято - День маркетолога.

Спеціальність, яка набирає популярність і стає все більш затребуваною на ринку праці в Україні, представлено і в нашому університеті. Майбутніх фахівців цієї сфери готує кафедра економічної кібернетики та маркетингу на факультеті економіки та бізнесу.

У цьому році заходи, присвячені цій події були насправді урочистими та яскравими, адже студенти святкували разом зі своїми  викладачами та студентами інших спеціальностей та факультетів. 

День Маркетолога – свято неофіційне, але дуже яскраве,  відзначається щороку 25 жовтня. Точкою відліку для маркетингової діяльності в нашій країні можна вважати 25 жовтня 1975,  коли було створено Управління з маркетингу та реклами при Міністерстві зовнішньої торгівлі СРСР, яке займалося просуванням радянських товарів на зарубіжних ринках. Саме тому цей день став офіційною датою для святкування Дня маркетингу.

Щороку студенти, викладачі кафедри та факультету святкують цей день. На урочистостях цього року студентами-маркетологами були проведені   конкурси та розроблені цікаві локації для фото. Було багато приємних сюрпризів, посмішок і побажань.

Привітати студентів та професорсько-викладацький склад зі святом завітала проректор з освітньої діяльності нашого університету, професор Гаркавенко Світлана Степанівна. До вітань також приєдналися декан факультету економіки та бізнесу, професор Ольшанська Олександра Володимирівна, завідувач кафедри економічної кібернетики та маркетингу,  професор  Чубукова Ольга Юріївна, завідувач кафедри бізнес-економіки та туризму, професор Мельник Альона Олексіївна.

Святковий день був насичений приємними враженнями, гарним настроєм, посмішками та цікавими заходами. Кожен зумів розділити радість від святкування Дня маркетолога!

Бажаємо всім маркетологам натхнення, творчих успіхів та креативних ідей!

29.10.2018