КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Візит делегації Посольства Киргизької Республіки

20 лютого 2019 р. відбулася зустріч делегації Посольства Киргизької Республіки в Україні на чолі із Надзвичайним і повноважним Послом Шаріповим Жусупбек Шаріповічем з ректором Київського національного університету технологій та дизайну академіком НАПН України проф. д.е.н. Іваном Михайловичем Грищенко.

Під час зустрічі, в дружній та конструктивній атмосфері, були обговорені перспективи взаємовигідної співпраці в галузі вищої освіти.

Пан Посол зі своєю дружиною пані Шаріповою Нурілою Шаріповною, випускницею нашого університету, ознайомилися з лабораторією швейних технологій в індустрії моди.

У лабораторії 3D антропометричних досліджень гості побачили унікальні можливості, які використовують для створення взуття з урахуванням індивідуальних особливостей стопи.

 

Декан факультету хімічних та біофармацевтичних технологій доц. к.т.н. Баула О.П. і завідувач кафедри біотехнологій, шкіри та хутра проф. д.т.н Мокроусова О.Р. представили свою навчальну базу і основні напрями наукових досліджень.

Несподіваним сюрпризом для дружини Посла пані Шаріповій Н.Ш. стала зустріч зі своїм деканом - проф. к.т.н. Бакан Л.А., яка й дотепер викладає на кафедрі технології та конструювання швейних виробів.

На завершення сторони визначили подальші кроки співробітництва в освітній і науковій сферах.

21.02.2019