КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

«Economics day у КНУТД» як креативна візитівка факультету економіки та бізнесу КНУТД

Вже стає доброю традицією проведення восени у Київському національному університеті технологій та дизайну масштабного профорієнтаційного заходу для школярів та студентів «Economics day у КНУТД» за ініціативою факультету економіки та бізнесу. Головною ідеєю заходу є представлення економічних та управлінських спеціальностей Київського національного університету технологій та дизайну, ознайомлення учнів та їх батьків зі значними досягненнями та історією Університету, надання їм можливості побачити все,  так би мовити, зсередини – сучасні профільні навчально-наукові лабораторії та класи, відвідування музею та спілкування з викладачами та студентами.

Саме з екскурсій Університетом  розпочався День економіки в КНУТД для більше, ніж 100 школярів, які завітали в наш університет разом з батьками та вчителями  на запрошення професорсько-викладацького корпусу факультету економіки та бізнесу. Слід зауважити, що крім учнів київських шкіл, на захід завітали й школярі та студенти коледжів з інших регіонів України, які дізнались про захід і були запрошеними на нього через соціальні мережі Facebok та Instagram.

 

 

 

Слід особливо відзначити, що підготовка та проведення заходу відбувались за сприяння та підтримки ректора Університету, академіка Івана Михайловича Грищенка, проректора з освітньої діяльності, професора Світлани Степанівни Гаркавенко, проректора з науково-педагогічної та міжнародної діяльності, професора Віталія Васильовича Чабана. А отже й захід пройшов на високому організаційному рівні та був забезпечений всім необхідним технічним обладнанням. В актовому залі І корпусу на двох великих екранах демонструвались відеоролики про наш університет та презентації освітніх програм факультету економіки та бізнесу. Наші гості мали можливість поспілкуватись та сфотографуватись у фотозоні з викладачами та студентами, а також пригоститись гарячими напоями та смаколиками у фойє актової зали перед початком заходу.

 

 

Програмою профорієнтаційного заходу «Economics day у КНУТД» було передбачено проведення ворк-шопу «Як стати FEBMEN та FEBGIRL», концерт «Клан ФЕБіо», підготовлений силами студентів факультету економіки та бізнесу та розіграш призової лотереї для наших гостей.

Зі вступним словом та привітанням гостей  свята у Київському національному університеті технологій та дизайну виступила декан факультету економіки та бізнесу, професор Олександра Володимирівна Ольшанська. Вона ознайомила присутніх зі славетною історією Університету та значними досягненнями його професорсько-викладацького колективу. Від студентів факультету з вітальним словом виступили голова студентського самоврядування КНУТД Наталія Лесюта та голова студентського самоврядування ФЕБ Денис Бурдейний.

Декан факультету запросила завідувачів кафедр представити свої спеціальності та освітні програми у вигляді майстер-класів, ворк-шопів та презентацій. Кожна кафедра підготувала свої презентації, які пройшли надзвичайно цікаво, креативно та динамічно.

 

 

А потім розпочався святковий концерт. Студенти факультету економіки та бізнесу підготували гостям справжній сюрприз – їх виступи були настільки професійно підготовленими, яскравими та незабутніми, що важко було сказати, що виступають не справжні артисти.

  

Після концерту відбувся розіграш лотереї - із залу запросили одну із гостей, яка витягнула щасливі номери лотерейних білетів. У якості призів було підготовлено фірмові світшоти з вишивкою FEBMEN та FEBGIRL, а також новорічні солодкі подарунки.

 

 

Сподіваємось, що свято вдалось. Наші гості у такій креативний спосіб дізнались про університет та освітні програми факультету економіки та бізнесу, і ми маємо всі підстави чекати на них під час вступної кампанії 2019 року. До нових зустрічей на «Economics day в КНУТД»!

26.11.2019