КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Незабутні моменти випускників університету

Важливим і неповторнім  моментом для кожного студента є вручення диплому. В незабутій сімейній та, водночас, урочистій атмосфері відбулося святкове вручення дипломів з відзнакою студентам  Київського національного університету технологій та дизайну. В Актовій залі університету зібралось багато гостей: магістрів, батьків, деканів, викладачів університету.

Після урочистого виконання гімну всіх студентів «Гаудеамуса»  та гімну України, Ректор університету Іван Грищенко відзначив, що університет пишається здобутками своїх випускників, і наголосив, що молодь – це майбутнє економіки та держави. Ректор побажав їм бути успішними і визнаними фахівцями та ніколи не забувати своєї альма-матер. Ректор вручив дипломи «З відзнакою» випускникам: факультет Дизайну, факультет Індустрії моди, факультет Мехатроніки та комп’ютерних технологій, факультет Хімічних та біофармацевтичних технологій, факультет Економіки та бізнесу, факультет Підприємництва та права, а також Навчально-науковий Інститут інженерії та інформаційних технологій.

 Магістрів привітали своїми виступами Михайло Твердий - художній керівник Студії Етно-джазу, Тетяна Кисляк - художній керівник Студії народної пісні «Червона калина».

Вітаємо випускників КНУТД 2020 року! В добрий путь! Хай щастить!

31.01.2020