КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч з американською фулбрайтівкою Катлін Блел

17 лютого 2020 о 12.00 у конференц залі (1 корпус, 3 поверх) відбудеться зустріч з американською фулбрайтівкою Катлин Блел (Kathleen Blehl), тема якої «Сталий розвиток та індустрія моди».

Катлин Блел - одна з 9 американських стипендіатів, які допомагають у викладанні англійської мови в університетах України за програмою U.S. Student Program / English Teaching Assistantship (ETA). Вона займається дослідницькою та асистентською роботою в Інституті іноземної філології Житомирського державного університету імені Івана Франка.

Катлин отримала ступінь бакалавра з маркетингу і англійської мови у Villanova University, PA (B.A. in Marketing, English). Ще студенткою вона брала участь у трьох міжнародних програмах, вивчаючи літературу в Чехії, міжнародний бізнес під час стажування у Китаї, маркетинг індустрії моди - в Італії. У 2018 році Катлин вже приїжджала в Україну як волонтерка і викладачка англомовної літньої школи Українського католицького університету.

У інтерв’ю для Інституту міжнародної освіти студентів (IES), який пропонує можливості навчання за кордоном американським студентам, Катлин розповідає про свої подорожі, міжнародну освіту, та про те, що покликало її до України:

https://www.iesabroad.org/news/vegan-zero-waste-and-teaching-abroad-thoughts-global-citizenship-kathleen-blehl?fbclid=IwAR2PYDHsCEDanco0b9mjdPnepZIcmwD1U6keOCzWvCjJL0RV06-nYDACx3w#sthash.mvxPYJ2M.dpbs

Запрошуємо усіх бажаючих до спілкування!

13.02.2020