КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ МОДИ

З метою виховання любові й поваги до природи, а також підвищення рівня обізнаності молоді з питань збереження довкілля для майбутніх поколінь Антоніна Бабич і Вікторія Кернеш, куратори кафедри технології моди разом із Ольгою Гараніною, завідувачкою кафедри провели екологічну акцію в гуртожитку № 2 із здобувачами освіти  ОП «Індустрія моди», ОП «Комп’ютерний дизайн виробів індустрії моди». На клумбах було висаджено різноманітні багаторічні квіти, що прикрашатимуть подвір’я гуртожитку з ранньої весни і до пізньої осені, насичуючи повітря неповторними ароматами квітів, та радуватимуть мешканців гуртожитку барвистими кольорами.

Турбота про планету та збереження довкілля починається з кожного, а саме: з чистоти та затишку в кімнаті, у власній оселі, прибудинковій території, вулиці, парку тощо. Тому такі заходи є елементом екологічного виховання молоді, передачі і наслідування традицій, знань і вмінь, любові і пошани до матінки природи і української рідної Землі.

  

  

  

День довкілля – це чудова нагода вивчати, досліджувати і примножувати красу рідного краю, зробити корисну справу для планети і людей, поспілкуватися, а також проявити свої найкращі якості в командній роботі.

Збережемо Україну разом! Разом ми – непереможні!

26.04.2024