КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Шевченківський березень в КНУТД

Кожного року навесні Київський національний університет технологій та дизайну вшановує пам’ять Великого Кобзаря України – Тараса Григоровича Шевченка, повертаючись до його літературної, національної творчої спадщини. Студенти й викладачі мають змогу послухати твори Т. Г. Шевченка у виконанні видатних академічних художніх колективів України та майстрів художнього слова.

28 березня 2017 року університет вітав у своїх стінах Муніципальну академічну чоловічу хорову капелу ім. Л. Ревуцького, головний диригент – заслужений діяч мистецтв України Володимир Курач. Цей неперевершений колектив подарував велику концертну програму, в якій лунали твори Т.Г. Шевченка, а також українські народні та сучасні пісні.

 

 

Студентство, керівництво та колектив університету затамувавши подих слухали яскраві та ліричні виступи артистів. Особливе зацікавлення в українській культурній спадщині завжди проявляють іноземні студенти, які навчаються в нашому університеті.

 

Присутні також мали змогу насолодитися творами Великого Кобзаря у виконанні Героя України, народного артиста України, лауреата Національної премії України ім. Тараса Шевченка Анатолія Паламаренка. Його віртуозна майстерність слова вражає до глибини душі і не залишає байдужим жодного слухача.

 

Із словами подяки до всіх присутніх звернувся ректор університету, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Грищенко Іван Михайлович.

 

Щиро дякуємо артистам за це незабутнє дійство!

29.03.2017