КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Семінари, тренінги та майстер-класи для студентів КНУТД в рамках Галузевого ярмарку вакансій

Вже в п’яте у Київському національному університеті технологій та дизайну проходить Галузевий ярмарок вакансій. Студенти з нетерпінням чекають на цю подію, адже такі заходи допомагають їм краще зорієнтуватись на ринку праці та обрати роботу своєї мрії.

Під час ярмарку вакансій студенти мали змогу не тільки зустрітися з роботодавцями, а й активно приймати участь у семінарах, тренінгах та майстер-класах від провідних фахівців різних підприємств і організацій.

Для студентів факультету індустрії моди представники ПП «Торос-Груп» провели тренінг на тему «Пошиття бандажів медичного призначення». Коледж КНУТД провів майстер-клас: «Модна спідниця за півгодини». Київський коледж легкої промисловості зацікавив студентів тренінгами «Startup. Бізнес для мене» та «Навички ефективної самопрезентації: як створити влучне резюме і успішно пройти співбесіду». Зробили цікаву тематичну презентацію виробництва взуття власної торгової марки ТзОВ « Кадар-Техно».

Студенти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій мали змогу познайомитися з провідними підприємствами хімічної та фармацевтичної галузі та поспілкуватись з їх представниками у різних форматах. ПАТ «Фармак» проводив тренінг «Сучасні вимоги до персоналу фармацевтичного підприємства». Фармацевтична компанія «ФарКоС» організувала для студентів тематичну дискусію щодо компетенцій спеціаліста, необхідних для роботи в секторі фармацевтичної розробки лікарських засобів. Міжвідомче відділення електрохімічної експертизи НАН України, ТОВ НВП «Гаммаграфік» та ПП «Сервіс О.К.» разом зі студентами провели круглий стіл на тему «Перспективи розвитку електрохімічної галузі», «Проблеми підготовки кадрів для хімічної промисловості України».

 

 

Приємною новиною для студентів економічного напряму стало те, що цього року у заході приймали участь п’ять провідних українських банків. АТ «СК «ТАС» організував семінар на тему «Як управляти фінансами в сучасних умовах. Перспективи професії фінансового радника. TAS Financial Adviser». ПАТ КБ «ПриватБанк» давно співпрацює з нашим університетом. Цього разу представники банку презентували програму on-line практики для студентів спеціальності «Облік і аудит».

 

 

Зацікавив всіх студентів університету майстер-клас від фахівців ТОВ «Арго-торгівельна мережа» на тему «Як знайти роботу не маючи досвіду».

 

Представники Київського обласного центру зайнятості проводили бізнес-гру «Ефективне планування власного бізнесу», а представники компанії RB (Reckitt Benckiser) організували майстер-клас «Ділова переписка (Business Mailing)».

 

В рамках проекту B2S «Від бренду – через виробництво – до визнання» представник ПАТ «Тернопільське об’єднання «ТЕКСТЕРНО» Олександр Ожинський зробив презентацію текстильного підприємства по виробництву бавовняних тканин для студентів спеціальностей «Дизайн: текстильний дизайн», «Технології легкої промисловості: експертиза текстильних матеріалів та виробів», «Електротехніка та електротехнології» та «Електронні системи».

 

Студенти університету були дуже задоволені спілкуванням, проведеними заходами та з нетерпінням чекатимуть на нові зустрічі.

25.04.2017