КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Поновлення старої дружби

На цьому фото ректори (з ліва на право) Санкт-Петербурзького державного університету технології та дизайну Олексій В’ячеславович Демидов, Київського національного університету технологій та дизайну Іван Михайлович Грищенко та Московського державного університету дизайну та технологій Валерій Савелійович Бєлгородський.

Ця трійка відновила багаторічні дружні зв’язки університетів, які визнані в багатьох країнах як лідери у важливих напрямах народного господарства.

Співробітництво почалося ще у післявоєнні роки. За цей довгий час були періоди підйомів та спадів. У 2011 році підписано оновлені договори про співробітництво, які передбачають: обмін викладачами та студентами, навчальними планами та програмами; спільні наукові розробки; проведення конференцій та семінарів; взаємне відвідання спортивними командами та колективами художньої самодіяльності; організацію спільних заходів на студентських базах відпочинку.

Ця співпраця є прекрасним прикладом того, що ніякі політичні мотиви не можуть перешкодити університетам різних країн спільно працювати і вирішувати питання підвищення якості підготовки спеціалістів, ефективності наукових розробок, товаришувати та співпрацювати.

24.09.2011